nexgen

Nexgen® PRO s bioaktivními enzymy – restart pro vitalitu a zdraví

Superprémiový doplněk stravy Nexgen PRO® s enzymy je multivitamín a multiminerál s přidanými bioaktivními enzymy, probiotickými kulturami a rostlinnými exttrakty, který pomáhá účinně restartovat plnou vnitřní rovnováhu a plnohodnotné, tedy normální fungování imunitního systému. Opakem je nenormální fungování organizmu a imunitního systému, jehož projevem jsou otoky, záněty, záněty kloubů, nemoci dýchacích cest, a podobně. Nexgen® PRO je také vhodný při zotavování z nemocí, úrazů a operací.

Nexgen® PRO s bioaktivními enzymy – restart pro vitalitu a zdraví

Jak Nexgen® PRO s enzymy pomáhá

Účinek Nexgenu PRO vychází z obsahu celého spektra látek potřebných pro potlačení nežádoucího stavu a posílení regenerace. Mnohé běžně dostupné doplňky obsahují například pouze enzymy nebo pouze vitamíny. Ani jedny tyto látky však samostatně na komplexní pomoc nestačí.

Je to jednoduché – enzymy fungují jako katalyzátory a zlepšují vstřebání jiných látek, například vitamínů. Pokud však nedodáte vysoké množství vitamínů, které je třeba při regeneraci, účinek není dostatečný. A vitamíny nejsou jediné látky, které tělo potřebuje. V Nexgen® PRO s enzymy proto najdete pět skupiny účinných látek, dohromady 38 aktivních složek!!!

Nexgen® PRO s enzymy obsahuje:          

  1. Bioaktivní vitamíny - vyváženou kombinace všech důležitých vitamínů v bioaktivní formě: vitamín D3, vitamín C, vitamín K2-MK7, B-komplex, vitamín B12, vitamín A, vitamín E + další látky jako koenzym Q10, quercetin atd.
  2. Organicky vázané minerály - vyváženou kombinaci důležitých minerálů v organické/chelátové formě: hořčík, zinek, měď, chrom, mangan, selen,…
  3. Bioaktivní enzymy - vyváženou kombinaci důležitých enzymů v bioaktivní formě: Proteáza, Laktáza, Alfa-Amyláza, Lipáza, Celuláza.
  4. Směs živých kultur - vyváženou kombinace důležitých probiotických kultur (4 zdroje): Bacilus coagulans. Bifidobacterium bifidum, Lactobacilus rhamnosus, Lactobacilus acidophilus
  5. Rostlinné extrakty – optimalizovaný obsah důležitých rostlinných extraktů (fytonutrienty a antioxidanty): extrakt ze zeleného čaje, extrakt z hroznových jader, extrakt z kořene Macy, extrakt ze skořicové kůry, extrakt z černého pepře.

Pouze a jenom dohromady s vitamíny, minerály a živými kulturami dovedou potřebné enzymy opravdu pomoci při velkém přetížení organizmu, nebo při všech stavech kdy nefunguje normálně imunitní systém. Díky obsah všech potřebných složek v jednom doplňku také odpadá nutnost kupovat jiné doplňky – proč mít plnou polici, když stačí jeden opravdu kvalitní.

V čem je Nexgen® PRO s enzymy výjimečný

  1. Obsahuje vitamíny a minerály v bioaktivních formách. V běžných doplňcích jsou účinné složky často v levných oxidových formách, které mají velmi malou vstřebatelnost a využitelnost pro tělo. Nexgen® PRO obsahuje bioaktivní formy vitamínů i minerálů, které mají stejné vazby mezi molekulami jako formy těchto látek, které se přirozeně vyskytují v přírodě. Jsou tedy pro tělo přirozené.
  2. Vysoké dávky – například vitamínu B12 (v aktivní formě methylkobalaminu) najdete v Nexgenu PRO 4000 % doporučené denní dávky.
  3. Nulový obsah umělých sladidel, barviv a pojiv – v Nexgenu PRO nenajdete žádná umělá barviva, lepidla a pojiva (která se vyskytují v tabletách)

Komu lze Nexgen® PRO s enzymy doporučit

Všem, kteří potřebují účinnou podporu při nadměrné fyzické námaze, ale také všem jedincům zaměřeným na normální fungování imunitního systému. Opakem je nenormální fungování imunitního systému, jehož projevem jsou např. záněty, mykózy atd.. Produkt je také vhodný při pooperačních stavech.

Vždy se samozřejmě doporučuje konzultovat užívání doplňků stravy s lékařem a také platí, že doplněk Nexgen PRO s enzymy nenahrazuje lékařem předepsané léky.

Který Nexgen® zvolit?

Nexgen je k dispozici ve třech verzích:

  • Základní verze Nexgen® se hodí pro běžné každodenní užívání. Pokud hledáte prémiový multivitamín a multiminerál, je pro vás ten pravý.
  • Nexgen® PRO je zesílená verze, která je vhodná, pokud např. aktivně sportujete nebo máte náročné zaměstnání.
  • Nexgen® PRO s enzymy - vrcholná verze vhodná pro maximální posílení imunity, regenerace, zotavení po úrazech a chorobách, pro podporu při nastupujícím nachlazení, chřipce, atd.
 
   NEXGEN  NEXGEN PRO  NEXGEN PRO + ENZYMES
Balení  60 kapslí / blistr  90 kapslí / blistr  120 kapslí / blistr
Hlavní zaměření  WELLNESS  SPORT  RESTART (SPORT + WELLNESS)
Počet bioaktivních složek  28  33  38
Bonus navíc  + probiotické kultury (Lactospore)  + probiotické kultury (Lactospore, Bifidobacterium bifidum, Lactobacilus rhamnosus, Lactobacilus acidophilus)

+ probiotické kultury (Lactospore, Bifidobacterium bifidum, Lactobacilus rhamnosus, Lactobacilus acidophilus)

+ bioaktivní enzymy (proteáza, laktáza, alfa-amyláza, lipáza, celuláza)

 Minimalizovaný obsah balastních aditiv (pojiv)  Ano  Ano  Ano
 Dělené denní dávkování pro maximální využitelnost  2x denně jedna kapsle s jídlem  3x denně jedna kapsle s jídlem  4x denně jedna kapsle s jídlem
Počet denních dávek  30  30  30

Na co je třeba dát pozor

V běžně dostupných doplňcích stravy bývají často účinné látky v tabletách. Tyto tablety drží pohromadě díky chemických pojivům a lepidlům, a pokud takovýto doplněk konzumujete pravidelně, můžete za rok spolykat až kilogramy lepidla. Je proto vhodné vybírat takový doplněk stravy, který je ve formě kapslí, v nichž je prášek s účinnou látkou volně uložen.

Dalším problémem jsou umělá barviva a umělá sladidla, o kterých každý jen trochu poučený výživový poradce ví, že jde o obrovsky problematické látky. Tato barviva jsou pro tělo nepřirozená a jejich dlouhodobé užívání může mít negativní následky. Například barvivo oranžová žluť (E110). Užívání oranžové žluti se postupně zakazuje všude po světě, v České republice se však bohužel stále používá v doplňcích stravy i v potravinách.

Jak Nexgen PRO s enzymy užívat

Při užívání platí jednoduchá zásada – vždy užíváme spolu s jídlem. Buď přímo během jídla nebo těsně po něm. Nikdy neužíváme Nexgen PRO s enzymy nalačno. A vždy jej řádně zapijeme vodou. Tato zásada platí ze tří důvodů:

1.Mnoho obsažených látek je rozpustných pouze v tucích, pokud bych doplněk užili na prázdný žaludek, látky by se nevstřebaly v takovém množství.

2.Účinné látky z doplňku se do těla vstřebají společně s látkami z potravin – fosfolipidy (tuky) z potravin pomáhají vitamínům a dalším látkám vstřebání do těla.

3.Zažívací trakt není stavěný na příjem samotných vitamínů a minerálů ve formě prášku, je nastavený na jejich vstřebávání z pevné stravy. Při konzumaci samotného doplňku na lačný žaludek tak může (čistě kvůli způsobu, jakým funguje zažívání) přijít lehká nevolnost – tělo si se samotnými vitamíny a minerály tak snadno neporadí.

Závěrem

Preventivně jako restart, při vysokém fyzickém zatížení, při bolestivosti kloubů a vazů, nebo pro účinnou podporu plného, tedy normálního fungování imunitního systému, můžeme ihned nasadit Nexgen® PRO s enzymy. Při dlouhodobé regenerace z vážnější choroby či úrazu opět doporučujeme tento skvělý produkt!

Autor článku: Jakub Novák